450 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 82 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ, “ŞARBON: MERAK ETTİKLERİNİZ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI HİDERİM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

450 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 82 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ, “ŞARBON: MERAK ETTİKLERİNİZ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI HİDERİM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

450 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
82 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ,
"ŞARBON: MERAK ETTİKLERİNİZ"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
HİDERİM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Türkiye'nin gündeminde yer alan "ŞARBON" hastalığı ile ilgili güncel gelişmelerin ve konunun merak edilenlerinin 1 saat 50 dakika boyunca anlatıldığı "ŞARBON: MERAK ETTİKLERİNİZ" Canlı Konferansı Prof. Dr. Necla TÜLEK ve Uzm. Vet. Hekim Selahattin ŞEN'in sunumlarıyla 13 Eylül 2018 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen, kendine ait sunucular üzerinde yer alan modül üzerinden gerçekleştirilen Canlı Konferans İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bilimsel ve Sosyal Platformu olan İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org)'ndan, Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org)'dan, Türk Hastane İnfeksiyonları Kontrolü Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan HİDERİM (www.hiderim.org)'den, Türk Toraks Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TORAKSIM (www.toraksim.org)'dan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİATRİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org)'ndan, Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org)'dan, Romatoloji Bilimsel ve Sosyal Platformu olan ROMATOLOJİM (www.romatolojim.org)'den ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)'den ORTAK CANLI YAYINLANDI.

450 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 82 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Necla TÜLEK ve Uzm. Vet. Hekim Selahattin ŞEN'in katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde İNFEKSİYON DÜNYASI, TİHUDUM, HİDERİM, TORAKSIM, PEDİATRİ DÜNYASI, KBB DÜNYASI, ROMATOLOJİM ve AHEF AKADEMİ "ONLINE TV/WEB TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında Ortak Panolardan yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Rüştü TAŞTAN
Sayın Prof. Dr. Necla TÜLEK hoca ve Uzm. Vet. Hekim Selahattin ŞEN bey, emek ve katkılarınız için insanlarımız adına teşekkür ederim. SALON TAM DOLU, izleniyorsunuz. Sizi kutluyorum.

*Nuran SARI
Necla hocamız ve Selahattin hocamızın emeklerine sağlık, tüm sorular cevap buldu. Konferans uzayınca poliklinikte hastalar ile birlikte izledik. Çok teşekkürler. İnfeksiyon Dünyası'nı takibe devam.

*Sultan YOLBAKAN
Prof. Dr. Necla TÜLEK hocama ve Uzm. Vet. Hekim Selahattin ŞEN'e çok teşekkür ederim. İnfeksiyon Dünyası'na teşekkür ederim. Ses ve görüntü çok iyiydi. Faydalı bir konferans oldu.

*Aydın ATASOY
Salon full... Müzik çok güzel...

*Fatma AYKURT DUMAN
Necla hocam özellikle size katkılarınızdan dolayı çok teşekkürler, çok pozitifsiniz, enerjiniz ekrandan geçiyor.

*Emel GÜRCÜOĞLU
Verimli bir toplantı idi.. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

*Nihal YAVUZ
Çok teşekkür ederiz değerli sunumunuz için.

*Ergin CUCU
Çok teşekkürler. Erzurum'dan sevgiler, saygılar.

*Tunçer HAZNEDAROĞLU
Çok yararlandım. Emeğinize, dilinize sağlık.

*Zeynep GÖNDER
Çok teşekkür ederiz. Güzel bir konu seçmişsiniz.

www.hiderim.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans